MediaWatch

Topadvokat om politianmeldelse: En svinestreg

Advokaten Johan Schlüter er rystet over Producentforeningens politianmeldelse.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto

Producentforeningens politianmeldelse af advokatfirmaet Johan Schlüter til Københavns Politi i en sag om mulig svindel med rettighedsmidler for et trecifret millionbeløb, falder på ingen måde i god jord hos Johan Schlüter selv. Det fortæller han i et interview med Børsen.

”Der er sket nogle ting dernede (ifølge Børsen med henvisning til Slagelse, red.), og det har vi så sagt, at det må vi tage ansvaret for. Men det er jo meningsløst, at man sidder og laver en sådan aftale, som sigter mod, at der er ingen, som skal lide tab, alle skal kunne betale deres, og hvor vi aftaler en nærmere procedure, og så pludselig kommer der en politianmeldelse. Jeg kan ikke sige mere, end at vi synes, det her er en svinestreg,” siger Johan Schlüter til Børsen.

Han påpeger samtidig, at beløbets størrelse i den påståede svindelsag ikke er i nærheden af de 100 mio. kr., som har været fremme i en række medier, men nærmere drejer sig om et beløb i størrelsesordenen 20-40 mio. kr.

Peger i én retning

Tidligere på dagen sagde partner i Johan Schlüter Lars Halgreen til MediaWatch, at pilen i sagen udelukkende peger i retning af partner og advokat i Johan Schlüter, Susanne Løkkegaard Fryland.

Samme opfattelse har Producentforeningen, som har overtaget kontrollen med Registrering Danmark, hvor den påståede snyd angiveligt har fundet sted.

"Det er ikke mit indtryk, at andre har kendt til det, men det er klart, at vi forsætter vores undersøgelsesarbejde," sagde Klaus Hansen, direktør i Producentforeningen.

 Advokater afviser svindel for 100 millioner

 Advokatfirma: Pilen peger kun på bortvist partner i svindelsag

 Advokatkontor politianmelder og bortviser partner

 Producentforeningen politianmelder rettigheds-advokat for millionsvindel 

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs