MediaWatch

TV 2 Fyn streamer 26 timers live-tv fra Tinderbox

I samarbejde med bl.a. SVT og Gaffa melder TV 2-regionalen klar til en tæt live-dækning af den nye fynske musikfestival.

Foto: CLAUS BJØRN LARSEN/POLFOTO

TV 2 Fyn sender de kommende tre dage 26 timers live-tv fra musikfestivalen Tinderbox i Odense. Den tætte dækning er stationens hidtil største satsning, skriver TV 2 Fyn i en pressemeddelelse.

"Tinderbox er den største, kulturelle fornyelse på Fyn i mange år. Vi ønsker som public service-station at yde vores allerbedste for at bakke festivalen op i sit første, vigtige år – og ikke mindst at vise fynboerne og resten af Danmark, hvordan festivalen foregår, mens den foregår," siger Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn i meddelelsen.

Dækningen sker i samarbejde med produktionsselskabet STV, TV 2 Danmark og musikmagasinet Gaffa, skriver TV 2-regionalen. TV 2 Fyns kulturreportere, Signe Ryge og Martin Mulvad Ernst, bliver gennemgående værter fra fredag klokken 14 og frem til midnat søndag.

"Med et hold på næsten 50 mand på festivalpladsen - og et enestående godt forarbejde igennem hele foråret med Tinderbox-arrangørerne, produktionsselskabet STV og TV 2/Danmark- er vi i den grad klar til tre dages fest, siger Esben Seerup, direktør på TV 2/Fyn.

TV 2 Fyns dækning kan ud over tv, følges på nettet på tv2fyn.dk og på mobilen via TV 2 Fyns app og de sociale medier.

Også TV 2 livestreamer fra Tinderbox på TV 2 Play, mens Fyens Stiftstidende er gået i samarbejde med Egmont Realitypotalen om at dække festivalen på Fyens.dk.

 

 

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs