MediaWatch

TV 2 Fyn streamer 26 timers live-tv fra Tinderbox

I samarbejde med bl.a. SVT og Gaffa melder TV 2-regionalen klar til en tæt live-dækning af den nye fynske musikfestival.

Foto: CLAUS BJØRN LARSEN/POLFOTO

TV 2 Fyn sender de kommende tre dage 26 timers live-tv fra musikfestivalen Tinderbox i Odense. Den tætte dækning er stationens hidtil største satsning, skriver TV 2 Fyn i en pressemeddelelse.

"Tinderbox er den største, kulturelle fornyelse på Fyn i mange år. Vi ønsker som public service-station at yde vores allerbedste for at bakke festivalen op i sit første, vigtige år – og ikke mindst at vise fynboerne og resten af Danmark, hvordan festivalen foregår, mens den foregår," siger Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn i meddelelsen.

Dækningen sker i samarbejde med produktionsselskabet STV, TV 2 Danmark og musikmagasinet Gaffa, skriver TV 2-regionalen. TV 2 Fyns kulturreportere, Signe Ryge og Martin Mulvad Ernst, bliver gennemgående værter fra fredag klokken 14 og frem til midnat søndag.

"Med et hold på næsten 50 mand på festivalpladsen - og et enestående godt forarbejde igennem hele foråret med Tinderbox-arrangørerne, produktionsselskabet STV og TV 2/Danmark- er vi i den grad klar til tre dages fest, siger Esben Seerup, direktør på TV 2/Fyn.

TV 2 Fyns dækning kan ud over tv, følges på nettet på tv2fyn.dk og på mobilen via TV 2 Fyns app og de sociale medier.

Også TV 2 livestreamer fra Tinderbox på TV 2 Play, mens Fyens Stiftstidende er gået i samarbejde med Egmont Realitypotalen om at dække festivalen på Fyens.dk.

 

 

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs