MediaWatch

Danske Markets løfter TDC's kursmål og anbefaling

Der er knap så dystre tider forude for TDC-aktien, hvis man skal tro Danske Markets.

Foto: PR, TDC

TDC får torsdag hævet anbefalingen hos Danske Markets til det neutrale "hold" fra "sælg". Samtidig løftes kursmålet en anelse til 55 kr. fra 48 kr.

Det er tegn på, at markedet er ved at styrkes, som får Danske Markets til at opjustere aktien en anelse.

"Senest 2. september vil EU tage en beslutning vedrørende fusionen mellem Telia og Telenor. I hele 2015 vil konkurrencen fortsat være meget hård, og de kommende regnskaber fra TDC ventes ikke at vise forbedringer, men de seneste markedspriser giver plads til optimisme," skriver Danske Markets i en kommentar til den justerede anbefaling.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs