MediaWatch

Danske Markets løfter TDC's kursmål og anbefaling

Der er knap så dystre tider forude for TDC-aktien, hvis man skal tro Danske Markets.

Foto: PR, TDC

TDC får torsdag hævet anbefalingen hos Danske Markets til det neutrale "hold" fra "sælg". Samtidig løftes kursmålet en anelse til 55 kr. fra 48 kr.

Det er tegn på, at markedet er ved at styrkes, som får Danske Markets til at opjustere aktien en anelse.

"Senest 2. september vil EU tage en beslutning vedrørende fusionen mellem Telia og Telenor. I hele 2015 vil konkurrencen fortsat være meget hård, og de kommende regnskaber fra TDC ventes ikke at vise forbedringer, men de seneste markedspriser giver plads til optimisme," skriver Danske Markets i en kommentar til den justerede anbefaling.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs