MediaWatch

Udgift på 200.000 kr. er glemt af Aalbæk

En injuriesag anlagt af Zentropa-direktør Peter Aalbæk Jensen begyndte i går, og her erindrede direktøren ikke noget om sagens omdrejningspunkt, en udgiftspost på 200.000 kr.

Foto: Jonas Olufson/Polfoto/Arkiv

De anklagede i injuriesagen er de tidligere BT-journalister Simon Andersen og Morten Mærsk samt BT's ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen.

BT skrev en række artikler om muligt fusk med bilag i Zentropa. Helt konkret drejede det sig bl.a. om en post på 200.000 kr. i forbindelse med produktionen af filmen "Antichrist". Det skriver Berlingske.

Peter Aalbæk Jensen husker ikke udgiftsposten og mener i øvrigt, at BT's artikler var over stregen.

"Jeg kan godt tåle en på snotten, men det her er det samme som at sige, at jeg har stjålet," sagde Peter Aalbæk Jensen til Berlingske, da første retsmøde i sagen var slut i går.

Sagen handler om udgifter ved filmfestivalen i Cannes. I et internt notat fra 2009 beklager tre medarbejdere sig over, at en middag med filmfestivalens direktør blev bogført som produktionsomkostninger.

Ifølge Berlingske forventes retssagen at blive afsluttet tirsdag.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs