MediaWatch

Telenor får ny topchef i Danmark

Marek Slacik skifter til en stilling som markedsdirektør i Telenor Sverige, og afløses af kundedirektør Jesper Hansen.

Foto: Stine Bidstrup/Polfoto/Arkiv

Norske Telenor skifter ud på chefgangen i Danmark, hvor Jesper Hansen bliver ny topchef. Han afløser Marek Slacik, der skifter til en stilling som markedsdirektør i Telenor Sverige.

Jesper Hansen kommer fra en stilling i Telenor Danmark, hvor han har været de sidste 15 år. Han har senest været kundedirektør, men har derudover stiftet bekendtskab med flere dele af virksomheden, oplyser Telenor i en pressemeddelelse.

Den nye Telenor-topchef på det danske marked skal dog ikke sætte sig alt for godt til rette i chefstolen, da han kun er ansat i en tidsbegrænset stilling.

Det skyldes, at Telenor og konkurrenten Teliasonera har slået sig sammen på det danske marked. Den fusion bliver i øjeblikket kigget i sømmene af EU's konkurrencemyndigheder, og der vil komme en afgørelse på den anden side af sommerferien. Derfor er Jesper Hansen kun blevet ansat frem til den planlagte fusion mellem de to teleselskaber.

Jesper Hansen ser frem til sit nye job, hvor han erkender, at Telenor er udfordret af, at konkurrencen på det danske telemarked er til at få øje på.

"Konkurrencen på det danske telemarked er hårdere end nogensinde. Vi har gennem de seneste par år arbejdet benhårdt på at få Telenor til at skille sig ud for den gode service, og jeg ser frem til at fortsætte i dette spor frem mod den forventede godkendelse af fusionen med Telia senere i år," siger Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Marek Slacik, der har været direktør for Telenor Danmark siden 2012, skifter til stillingen som markedsdirektør i Sverige, hvor han ifølge Telenor "fuldender sammensætningen af den svenske direktion".

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs