MediaWatch

Time Warner Cable stiger på opkøbsrygter

Der er udsigt til røde tal, når det amerikanske aktiemarked åbner tirsdag, men to kabel-tv selskaber trækker i positiv retning.

Markedet for futures, der lader investorerne spekulere i fremtidige indeksniveauer, indikerer et fald i S&P 500 på 0,2 pct., mens Dow Jones falder 0,1 pct. ifølge handlen med futures. Nasdaq falder ligeledes 0,1 pct. i futureshandlen. Dermed følger de amerikanske indeks tendensen fra Europa.

Selskabsspecifikt har der været fokus på Time Warner Cable, som stiger med 7,4 pct. i formarkedet til 183,85 dollar. Det skyldes, at Charter Communications har planer om at købe selskabet, skriver CNN Money. Charter Communication stiger 2,7 pct. til 180,1 dollar ovenpå nyheden. Prisen for købet bliver 55 mia. dollar, og det ventes at påvirke én ud af seks amerikanske husstande, da Charter Communications er den fjerdestørste udbyder af kabel-tv i USA, mens Time Warner Cable er den næststørste udbyder.

Charter Communications, der er ejet af  den amerikanske kabel-tv-konge John Malone, har længe været lun på at opkøbe storebroderen, men konkurrenten Comcast lå indtil april 2015 i forhandlinger med Time Warner Cable om netop at slå sig sammen.

De forhandlinger sluttede imidlertid brat, da de amerikanske konkurrencemyndigheder indikerede, at de ikke ville godkende en fusion imellem de to selskaber.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs