MediaWatch

Kanal 4 hyrer Gitte Nielsen som vært i eget talkshow

Gitte Nielsen, tidligere Stallone, er i Danmark for at optage talkshowet ”Gitte Talks”, som vises til efteråret på Kanal 4.

Supermodellen og Hollywoodstjernen Gitte Nielsen (tidligere Stallone) er i Danmark for at optage talkshowet ”Gitte Talks”, som vises til efteråret på Discovery's Kanal 4.

"Jeg har altid drømt om at få mit eget talkshow, så da muligheden bød sig på Kanal 4, sprang jeg til. Jeg elsker mit land, så det er det helt rigtige for mig at lave showet her”, siger Gitte Nielsen i en pressemeddelelse.

Gitte Nielsen er ikke ubekendt med livets dæmoner, og hun tør tale ærligt om alt – eksempelvis om utroskab, plastikoperationer, at leve i et voldeligt ægteskab, at være alkoholiker og udleve sit liv på bekostning af børnene, skriver Kanal 4.

I ”Gitte Talks” kan seerne og de indbudte gæster både grine og græde med Kanal 4-værten. Værten vil ikke kun lytte, men komme med gode råd baseret på egne erfaringer.

Ugeblad: Cecilie Lassen afløser Caroline Fleming som modelvært

Q1: Udbygget Discovery Networks viser muskler

Julie Zangenberg lancerer dristig dating på TV3

SBS Discovery vil forårsfriste med sexråd og pengejagt 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs