MediaWatch

SBS Discovery vil forårsfriste med sexråd og pengejagt

Otte ud af 17 danske programmer på Kanal4 og Kanal5 er nye programkoncepter dette forår.

SBS Discovery's Kanal 5 og Kanal 4 skruer op for de egenudviklede tv-programmer og viser dette forår 17 danske programformater, hvoraf otte er helt nye, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

De nye er bl.a. realityformatet 'Ex’ernes kamp' med Pelle Hvenegaard, underholdningsprogrammet 'Tag pengene og løb' med Ibi Makienok og datingprogrammet 'Det perfekte match' med Oliver Bjerrehuus.

Fællesnævneren er, "vildt underholdende og spændende, men også tankevækkende og udfordrende", siger programdirektør Maiken Wexø, SBS Discovery, der også fremhæver programserien 'Sex, Lai og Mie' med kendisparret Lai Yde og Mie Moltke, der giver "skønne bud" på et bedre sexliv.

SBS Discovery: Vi skal være to'er i kommercielt marked 

SBS Discovery Media står bag tv-kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, ID, Discovery Channel og TLC - og koncernen har flere på vej.

SBS Discovery Media skriver i pressemeddelelsen, at man ser frem til at byde Eurosport 1 og 2 samt Canal 8 Sport og Canal 9 velkommen som nye medlemmer af kanalporteføljen.

Hovedkanalen er stadig Kanal 5, der får flere nye titler, som gerne skal udvikle sig til programfyrtårne med et langvarigt potentiale.

2014: TV3 slipper bedst fra kommerciel styrkeprøve

Fagfolk: Det vinder SBS Discovery på Bonnier-opkøb

Wexø: Vi er ikke i land med Kanal5 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs