MediaWatch

Casper og Frank skal charmere udlandet i Cannes

Internationalt salgsbureau vil bane vej til det internationale marked for den nye Klovn-film, "Klovn Forever", på Cannes filmfestival i denne uge.

Efterfølgeren til Frank Hvam og Casper Christensens første Klovn-film, "Klovn Forever", er inden premieren i Danmark også på vej til udlandet.

I hvert fald har distributionsselskabet Protagonist Pictures netop overtaget salgsrettighederne uden for Norden til den nye film såvel som distributionsrettighederne til den gamle fra 2010. Det skriver underholdningsmagasinet Variety ifølge nyhedsbureauet Reuters.

TV 2 indtager ny digital rolle i Klovn-opfølger

"Vi er så stolte af at være en del af Klovn-universet sammen med Frank, Casper, Mikkel og Jesper," siger Mike Goodridge, adm. direktør i Protagonist Pictures med reference til Frank Hvam, Casper Christensen og filmenes instruktør, Mikkel Nørgård, og producer, Jesper Zartov.

"Den første 'Klovn' er utvivlsomt den sjoveste film, jeg nogensinde har set," siger Mike Goodridge.

Variety kan også afsløre en smule af handlingen i 'Klovn Forever'.

I den nye film bliver Frank Hvam og Casper Christensens venskab sat på prøve, da Casper beslutter sig for at forfølge en solokarriere i den amerikanske by Los Angeles.

Fast besluttet på at vinde sin ven tilbage tager Frank Hvam med, og det bliver en ferie med 'spektakulære hændelser'.

Blandt gæstestjernerne i filmen er forsanger i bandet Maroon 5, Adam Levine, den australske skuespillerinde, Isla Fisher, og danske Nikolaj Coster-Waldau.

'Klovn Forever' er planlagt til få premiere i Danmark til september, og i næste uge vil både Protagonist Pictures, Frank Hvam og Casper Christensen tage til filmfestivalen i Cannes for at promovere den.

Den første Klovn-film indtjente ifølge Variety mere end ti millioner dollar, eller hvad der svarer til knap 65 millioner kroner, i Danmark alene.

/ritzau

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs