MediaWatch

TV 2 indtager ny digital rolle i Klovn-opfølger

TV 2 er del af ny hemmelig lanceringsmodel af "Klovn Forever" filmen, som bl.a. betyder, at TV 2 tegner filmens webunivers, mens TV 2's digitale platforme får adgang til unikt indhold.

Flere måneder før efterfølgeren til den succesfulde "Klovn - The Movie" ruller over de danske biografskærme, gør TV 2 i al hemmelighed klar til at give filmen, som har titlen "Klovn Forever", en særlig plads i broadcasterens digitale univers.

TV 2 registrerede 23. april domænenavnet klovnforever.dk ifølge DK Hostmaster, som er administrator for alle domænenavne, der ender på .dk. Det er iøjnefaldende, at en broadcaster registrerer en online-adresse på en spillefilm i god tid, før filmen overhovedet har biografpremiere, og lang tid før broadcaster selv kan vise den.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs