Avis: Ex-topmodel bliver Top Gear-vært

Kvindelig fotomodel bliver del af trio, som udgør det nye værtshold til Top Gear, skriver engelsk avis.
Foto: Kim Myung Jung/AP/Polfoto/Arkiv
Foto: Kim Myung Jung/AP/Polfoto/Arkiv

Fotomodellen Jodie Kidd, skuespilleren Philip Glenister og racerkøreren og tv-værten Guy Martin. Trioen udgør BBC's nye værtshold til programmet Top Gear, skriver Sunday Times.

Sunday Times citerer en samtale mellem Top Gear-programmets skaber Andy Wilman og en af hans venner på en restaurant i Sussex.

De tre nye værter, som endnu ikke er officielt bekræftet af BBC, er alle tre kendt for at være glade for biler og fart. To af de tre har tidligere erfaring med rollen som tv-vært.

Den eneste uden værtserfaring, Jodie Kidd, er samtidig den eneste kvinde i trioen. Til gengæld har hun deltaget i adskillige programmer, heriblandt Top Gear, hvor hun i 2003 sæsonen slog rekord for "hurtigste omgang i en almindelig bil". Derudover har hun flere gange deltaget i det legendariske "Gumball 3000" rally, hvor kørerne på syv dage skal gennemkøre en rute på knap 5.000 kilometer, og ikke mindst holde til at feste hver aften.

BBC er på jagt efter nye værter til det yderst populære program, efter at tv-stationen valgte at fyre den tidligere vært, Jeremy Clarkson, fordi han under optagelserne til programmet tildelte programmets producer, Oisin Tymon, et knytnæveslag og en flækket læbe. Angiveligt fordi Clarkson ikke kunne få serveret den mad han ønskede.

Clarksons medværter, James May og Richard Hammond, har efterfølgende meddelt, at de ikke ønsker at fortsætte som værter uden ham.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også