MediaWatch

Fyret Top Gear-vært har "ny baby" på vej

Det var bl.a. stress over en knude på stemmebåndet, der fik den fyrede Top Gear-vært Jeremy Clarkson til at træde over stregen og overfalde sin producer, skriver han i en klumme, der også bebuder nye jobplaner.

Den fyrede Top Gear-vært Jeremy Clarkson forklarer i en klumme i Sunday Times mere om omstændighederne bag den episode i marts, der kostede ham jobbet hos BBC. Det skriver blandt andre jp.dk - via Sunday Times.

Ifølge ex-værten havde han en særligt stresset dag og var presset, fordi han to dage forinden havde været til læge på grund af en knude på tungen, som lægen rådede ham til at få undersøgt med det samme, da det kunne være kræft.

"Men det kunne jeg ikke. Vi var midt i optagelserne til en Top Gear serie. Og Top Gear kom altid i første række," skriver Clarkson i sin klumme. En senere undersøgelse af knuden viste dog, at den ikke var ondartet.

Jeremy Clarkson blev suspenderet fra sit job d. 10. marts, efter det kom frem, at han havde overfuset og slået sin producer. 14 dage og en intern undersøgelse af forløbet senere, meddelte BBC's generaldirektør, at Jeremy Clarksons kontrakt ikke ville blive forlænget.

Tabet af jobbet har ramt hårdt, skriver Jeremy Clarksoni klummen, der dog samtidig bebuder, at han har "ny baby" på vej i form af nye jobplaner til sommer. Hvad jobbet indeholder, løfter han ikke sløret for.

Top Gear er siden 1977 blevet produceret af BBC. Jeremy Clarkson kom til som vært i slutningen af 1980'erne. Hvem der bliver hans afløser på showet er ikke fastlagt endnu.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs