MediaWatch

Palle Strøm dukker op på DR K

Ane Cortzen er vært og tidligere programdirektør på TV 2 Palle Strøm den ene af to holdkaptajner i ny og "nørdet" tv-quiz på DR K.

Foto: Lars E. Andreasen/DR

DR K får fra næste uge tv-quiz på programmet torsdag i primetime, skriver DR i en pressemeddelelse.

Vært på "TV-Quizzen" bliver Ane Cortzen, der debuterede på DR2 med medieprogrammet "TV!TV!TV!" for tre år siden.

I det nye program skal hun også gøre seerne klogere på tv-mediet, skriver DR, men denne gang altså med quizformat som ramme.

"Jeg er ikke så meget til dyst på almen viden, men elsker quizzer der dyrker det nørdede ud i det ekstreme. Så bliver jeg både klogere og godt underholdt på samme tid – og det er jo præcis dét, godt tv handler om," siger Ane Cortzen i meddelelsen.

Stegelmann og Strøm ved roret

Faste holdkaptajner i quizzen bliver TV 2’s tidligere programdirektør Palle Strøm, der i dag er nordisk udviklingsdirektør for tv-producenten Monday, og som startede sin karriere på DR2 med programmet "Gotha - kult, kitch og B-film" i 1996. Den anden holdkaptajn bliver Jakob Stegelmann, vært på "Troldspejlet" på DR Ultra.

Hver uge får de to holdkaptajner besøg af en "fag-gæst" inden for forskellige tv-genrer som nyheder, drama eller underholdningsshows. På gæstelisten er bl.a. Natholdets Anders Breinholt, TV 2, og nyhedsværterne Tine Gøtzsche, DR, og Cecilie Beck, TV 2, oplyser DR.

Rettet kl. 16.55: "TV-Quizzen" sendes på DR K og ikke på DR2, som det fremgik af artiklen først. MediaWatch beklager fejlen.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs