MediaWatch

Palle Strøm dukker op på DR K

Ane Cortzen er vært og tidligere programdirektør på TV 2 Palle Strøm den ene af to holdkaptajner i ny og "nørdet" tv-quiz på DR K.

Foto: Lars E. Andreasen/DR

DR K får fra næste uge tv-quiz på programmet torsdag i primetime, skriver DR i en pressemeddelelse.

Vært på "TV-Quizzen" bliver Ane Cortzen, der debuterede på DR2 med medieprogrammet "TV!TV!TV!" for tre år siden.

I det nye program skal hun også gøre seerne klogere på tv-mediet, skriver DR, men denne gang altså med quizformat som ramme.

"Jeg er ikke så meget til dyst på almen viden, men elsker quizzer der dyrker det nørdede ud i det ekstreme. Så bliver jeg både klogere og godt underholdt på samme tid – og det er jo præcis dét, godt tv handler om," siger Ane Cortzen i meddelelsen.

Stegelmann og Strøm ved roret

Faste holdkaptajner i quizzen bliver TV 2’s tidligere programdirektør Palle Strøm, der i dag er nordisk udviklingsdirektør for tv-producenten Monday, og som startede sin karriere på DR2 med programmet "Gotha - kult, kitch og B-film" i 1996. Den anden holdkaptajn bliver Jakob Stegelmann, vært på "Troldspejlet" på DR Ultra.

Hver uge får de to holdkaptajner besøg af en "fag-gæst" inden for forskellige tv-genrer som nyheder, drama eller underholdningsshows. På gæstelisten er bl.a. Natholdets Anders Breinholt, TV 2, og nyhedsværterne Tine Gøtzsche, DR, og Cecilie Beck, TV 2, oplyser DR.

Rettet kl. 16.55: "TV-Quizzen" sendes på DR K og ikke på DR2, som det fremgik af artiklen først. MediaWatch beklager fejlen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs