MediaWatch

Louise Wolff rykker fra DR til TV 2

TV 2 henter vært på Aftenshowet på DR1, Louise Wolff, til Go' Morgen Danmark, hvor hun afløser Stéphanie Surrugue til sommer.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Efter mere end 10 år i DR bliver 36-årige Louise Wolff ny vært på ’Go’ morgen Danmark’ på TV 2, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Louise Wolff kommer fra en stilling som vært på Aftenshowet på DR1, hvor hun også har været frontfigur og vært for store events som Dansk Melodi Grand Prix, Danmarks Indsamling og Året der gik samt DR1-programmet "Sporløs".

Før den tid var hun vært på DR P3, hvor hun kom i praktik, da hun læste medievidenskab ved Aarhus Universitet, og endte med at blive fastansat. Hendes debut som tv-vært foregik på TV 2 i 2004-2005 i ungdomsprogrammerne "Rundfunk".

"Et af de vigtigste aktiver, en tv-kanal kan have, er gode værter, og netop derfor er vi også utroligt stolte over og glade for at få Louise Wolff med på holdet. Ikke alene er hun en dygtig journalist og interviewer. Hun har også en sjælden evne til indlevelse og en helt unik måde at møde seerne hjemme i stuerne på," siger kanalchef Lotte Lindegaard, TV 2 i meddelelsen.

Louise Wolff forventes at komme på skærmen i ’Go’ morgen Danmark’ i løbet af sommeren. Hun afløser Stéphanie Surrugue, der – som planlagt – efter sommeren vender tilbage til TV 2's nyhedsafdeling, som hun er udlånt fra, skriver TV 2.

Go' Morgen Danmark produceres af Nordisk Film TV for TV 2.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs