MediaWatch

Zulu vinder international pris for "sandt kærlighedsbarn"

MIPtv: Programserien "Zulu BFF", der er udviklet i samarbejde med Carlsberg og bureauet Hello Monday, løb med prisen for bedste brand drevne tv-format under prisuddeling i Cannes.

TV 2 Zulu var blandt vinderne, da der i weekenden blev uddelt priser til de bedste tv-formater i 10 forskellige kategorier ved Format Awards i Cannes, der finder sted i forbindelse med tv-messen MIPtv, der løber af stabelen i disse dage ved den sydfranske kyst.

Programserien "Zulu BFF" var nomineret og vandt i kategorien "Best brand drive format". Den er produceret af Nordisk Film TV i samarbejde med TV 2 Zulu og Carlsberg samt Hello Monday. Sidstnævnte har udviklet den app, der har skrevet programmet ind i rækken af eksempler på tv-stationer, der tænker mere og mere i "second screen", og hvor seerne bl.a. har kunnet deltage i små spil i forlængelse af programmet.

"Vi har haft et helt fantastisk år på Zulu, hvor vi har trodset alle dommedagstrusler om, at unge ikke ikke gider flow-tv - og hvor vi har samtidig har slået rekorder på både flow-tv og video on demand. Og da vores målsætning er at være digital first mover, er denne pris en fantastisk krone på værket, som vi er utrolig stolte over. 'Zulu Bff' er et sandt kærlighedsbarn mellem Carlsberg, Hello Monday og Zulu,"siger kanalchef for TV 2 Zulu, Sune Roland Jensen, om prisen i en meddelelse.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs