MediaWatch

TDC-top har hosting-forretning under luppen

En "strategisk gennemgang" af TDC's division for webhosting og it-løsninger, TDC Hosting, skal afgøre forretningens rolle og fremtid i koncernen.

TDC's ledelse har valgt at kigge nærmere på divisionen TDC Hosting og dens rolle i telekoncernen.

Ledelsen igangsætter en såkaldt "strategisk gennemgang", skriver TDC mandag morgen, som blandt andet kan føre til et salg af forretningen. Men hvad der sker er meget usikkert, understreger TDC.

"Den strategiske gennemgang kan/kan ikke føre til et salg af TDC Hosting. Der kan ikke gives nogen sikkerhed for, hvornår et sådan salg vil ske, hvis det overhovedet sker," lyder det kryptisk fra TDC, som lover at give yderligere besked, hvis der træffes en beslutning.

TDC Hosting står for onlinetjenester såsom webhosting, outsourcing og andre it-løsninger.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs