MediaWatch

Her er vinderne af årets TV-Guld

DR sikrede sig flest priser, da Billed-Bladet uddelte de årlige TV-Guld-priser, der kåres af ugebladets læsere. Prisen for årets program gik dog til TV 2 og dramaserien Badehotellet.

Billed-Bladet hyldede fredag aften for 26. gang de bedste tv-værter og -programmer, da årets TV-Guld-priser blev uddelt. Vinderne kåres af Billed-Bladets læsere, og i modsætning til sidste års prisfest var det DR, der dominerede podiet i år. Fire af seks tv-værtpriser gik til DR, mens DR og TV 2 delte de to programpriser.

Her fik TV 2 fuld valuta for de høje seertal til dramaserien Badehotellet, som læsernes kårede til Årets danske tv-program. Badehotellet vandt i kategorien bl.a. over en anden seermagnet, DR's Arvingerne, og fik dermed "revanche" fra årets Robert prisfest, hvor Arvingerne vandt for bedste tv-serie over bl.a. Badehotellet.

Årets dokumentar blev "Mig og min far - hvem fanden gider klappe", der er produceret af Made in Copenhagen for DR, og som i modsætning til de øvrige priser kåres af en jury. Med dokumentarprisen følger samtidig 100.000 kr.

De fik Billed-Bladets TV-Guld:

Årets kvindelige nyhedsvært: Tine Gøtzsche, DR

Årets mandlige nyhedsvært: Kåre Quist, DR

Årets kvindelige sportsvært: Ulla Essendrop, DR

Årets mandlige sportsvært: Morten Ankerdal, TV 2

Årets kvindelige underholdningsvært: Louise Wolff, DR

Årets mandlige underholdningsvært: Mikkel Beha Erichsen, TV 2

Årets danske tv-program: Badehotellet, TV 2

Årets dokumentar: ’Mig og min far – hvem fanden gider klappe’, DR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs