MediaWatch

Her er vinderne af årets TV-Guld

DR sikrede sig flest priser, da Billed-Bladet uddelte de årlige TV-Guld-priser, der kåres af ugebladets læsere. Prisen for årets program gik dog til TV 2 og dramaserien Badehotellet.

Billed-Bladet hyldede fredag aften for 26. gang de bedste tv-værter og -programmer, da årets TV-Guld-priser blev uddelt. Vinderne kåres af Billed-Bladets læsere, og i modsætning til sidste års prisfest var det DR, der dominerede podiet i år. Fire af seks tv-værtpriser gik til DR, mens DR og TV 2 delte de to programpriser.

Her fik TV 2 fuld valuta for de høje seertal til dramaserien Badehotellet, som læsernes kårede til Årets danske tv-program. Badehotellet vandt i kategorien bl.a. over en anden seermagnet, DR's Arvingerne, og fik dermed "revanche" fra årets Robert prisfest, hvor Arvingerne vandt for bedste tv-serie over bl.a. Badehotellet.

Årets dokumentar blev "Mig og min far - hvem fanden gider klappe", der er produceret af Made in Copenhagen for DR, og som i modsætning til de øvrige priser kåres af en jury. Med dokumentarprisen følger samtidig 100.000 kr.

De fik Billed-Bladets TV-Guld:

Årets kvindelige nyhedsvært: Tine Gøtzsche, DR

Årets mandlige nyhedsvært: Kåre Quist, DR

Årets kvindelige sportsvært: Ulla Essendrop, DR

Årets mandlige sportsvært: Morten Ankerdal, TV 2

Årets kvindelige underholdningsvært: Louise Wolff, DR

Årets mandlige underholdningsvært: Mikkel Beha Erichsen, TV 2

Årets danske tv-program: Badehotellet, TV 2

Årets dokumentar: ’Mig og min far – hvem fanden gider klappe’, DR

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs