Nordisk Film TV gafler trio fra Eyeworks

Nordisk Film TV opruster på fakta og livsstilsgenren og henter producent og to klippere hos Eyeworks.
Foto: Nordisk Film TV
Foto: Nordisk Film TV

Eyeworks mister producenten bag bl.a. dokumentarserien 'Doping Epidemien' på DR2, når Nikolaj Daugberg til april skifter til Nordisk Film TV.

Med sig fra Eyeworks tager Nikolaj Daugberg sine to faste klippere Steffen Sennenwaldt og Niels Lyster. Det oplyser Nordisk Film TV i en meddelelse.

Trioen skal styrke tv-producentens fakta-, livsstil- og dokumentarprofil:

”Nikolaj er uden tvivl en af branchens allerdygtigste og erfarne producenter inden for både fakta, reportage og den hårde dokumentar. Nikolaj er ikke bare eminent til at søsætte første sæson, men er også en skarp udvikler inden for sine genrer”, siger Ulrik Chr. Jørgensen, programchef på Nordisk Film TV i meddelelsen.

Nikolaj Daugberg kom til Eyeworks i 2009 fra STV Production og har tidligere arbejdet for Koncern TV. Han står bl.a. bag serier som som ’Undskyld vi er her’ på DR1 samt ’Danmark ifølge Bubber” på TV 2 og har til DR2 leveret ’Kokainens Pris’ ud over ’Doping Epidemien’.

Alle tre starter til april.

Eyeworks meldte tidligere på dagen ud, at produktionsselskabet har en nyansættelse på vej og har hentet producenten Steffen Kampp fra Mastiff, der begynder 1. juni.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også