MediaWatch

Nordisk Film TV gafler trio fra Eyeworks

Nordisk Film TV opruster på fakta og livsstilsgenren og henter producent og to klippere hos Eyeworks.

Foto: Nordisk Film TV

Eyeworks mister producenten bag bl.a. dokumentarserien 'Doping Epidemien' på DR2, når Nikolaj Daugberg til april skifter til Nordisk Film TV.

Med sig fra Eyeworks tager Nikolaj Daugberg sine to faste klippere Steffen Sennenwaldt og Niels Lyster. Det oplyser Nordisk Film TV i en meddelelse.

Trioen skal styrke tv-producentens fakta-, livsstil- og dokumentarprofil:

”Nikolaj er uden tvivl en af branchens allerdygtigste og erfarne producenter inden for både fakta, reportage og den hårde dokumentar. Nikolaj er ikke bare eminent til at søsætte første sæson, men er også en skarp udvikler inden for sine genrer”, siger Ulrik Chr. Jørgensen, programchef på Nordisk Film TV i meddelelsen.

Nikolaj Daugberg kom til Eyeworks i 2009 fra STV Production og har tidligere arbejdet for Koncern TV. Han står bl.a. bag serier som som ’Undskyld vi er her’ på DR1 samt ’Danmark ifølge Bubber” på TV 2 og har til DR2 leveret ’Kokainens Pris’ ud over ’Doping Epidemien’.

Alle tre starter til april.

Eyeworks meldte tidligere på dagen ud, at produktionsselskabet har en nyansættelse på vej og har hentet producenten Steffen Kampp fra Mastiff, der begynder 1. juni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs