Pineapple henter programchef i DR

Chef for DR Aktuelt Ole Rahbek skifter til Pineapple Entertainment, hvor han skal være programchef.
Foto: Daniel Hjorth/Polfoto/Arkiv
Foto: Daniel Hjorth/Polfoto/Arkiv

Produktionsselskabet Pineapple Entertainment har hentet chef for DR Aktuelt, Ole Rahbek, til en nyoprettet stilling som programchef.

Det skriver selskabet, der er ejet af Nordisk Film TV og de to partnere Anders Breinholt og Ricco Wichmann, i en pressemeddelelse.

Ansættelsen sker kort efter, at Pineapple mistede redaktionschef Mads Kromann til DR3.

DR3 nupper chef fra Breinholts tv-selskab

Som programchef hos Pineapple skal Ole Rahbek bla. bidrage til et øget fokus på programudvikling og -salg og være med til at udvikle Pineapples kommende produktioner. Pineapple Entertainment står bla. bag programmerne 'Natholdet', 'Breinholt & Venner' og 'Monte Carlo på DR3'.

Ti år i DR

"Med Ole ved roret får vi foruden en erfaren leder en ekstremt kompetent og dedikeret programchef, der skal være med til at drive Pineapple videre på fronter, der ikke kun begrænser sig til comedy, underholdning og events, men også kommer til at dække livsstil og fakta," udtaler direktør Ricco Wichmann.

Ole Rahbek er uddannet journalist og har igennem de seneste ti år besiddet forskellige chefstillinger for bl.a. DR Aktuelt, der er et internt produktionsselskab i DR med 45 ansatte, DR Event, DR Fyn, Aftenshowet samt været udviklingschef på DR Kultur.

Ole Rahbek tiltræder sin nye stilling 1. juni.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også