MediaWatch

Pineapple henter programchef i DR

Chef for DR Aktuelt Ole Rahbek skifter til Pineapple Entertainment, hvor han skal være programchef.

Foto: Daniel Hjorth/Polfoto/Arkiv

Produktionsselskabet Pineapple Entertainment har hentet chef for DR Aktuelt, Ole Rahbek, til en nyoprettet stilling som programchef.

Det skriver selskabet, der er ejet af Nordisk Film TV og de to partnere Anders Breinholt og Ricco Wichmann, i en pressemeddelelse.

Ansættelsen sker kort efter, at Pineapple mistede redaktionschef Mads Kromann til DR3.

DR3 nupper chef fra Breinholts tv-selskab

Som programchef hos Pineapple skal Ole Rahbek bla. bidrage til et øget fokus på programudvikling og -salg og være med til at udvikle Pineapples kommende produktioner. Pineapple Entertainment står bla. bag programmerne 'Natholdet', 'Breinholt & Venner' og 'Monte Carlo på DR3'.

Ti år i DR

"Med Ole ved roret får vi foruden en erfaren leder en ekstremt kompetent og dedikeret programchef, der skal være med til at drive Pineapple videre på fronter, der ikke kun begrænser sig til comedy, underholdning og events, men også kommer til at dække livsstil og fakta," udtaler direktør Ricco Wichmann.

Ole Rahbek er uddannet journalist og har igennem de seneste ti år besiddet forskellige chefstillinger for bl.a. DR Aktuelt, der er et internt produktionsselskab i DR med 45 ansatte, DR Event, DR Fyn, Aftenshowet samt været udviklingschef på DR Kultur.

Ole Rahbek tiltræder sin nye stilling 1. juni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs