MediaWatch

Jakob Mejlhede til tops i MTG

MTG har udnævnt Jakob Mejlhede til Executive Vice President for Programming og Content Development, og han slutter sig nu til MTG's øverste ledergruppe.

Foto: MTG

MTG har udnævnt Jakob Mejlhede Andersen til  Executive Vice President Programming & Content Development og han slutter sig nu til MTG's øverste ledelse, skriver MTG i en meddelelse.

Han bliver ansvarlig for køb af indhold, programmer og programudvikling, for MTG's nordiske tv-forretning, broadcast såvel som online.

Jakob Mejlhede Andersen kom til MTG i 2006 fra MTV. Først som dansk programchef for TV3. Siden som Senior Vice President for Acquisitions & Programming i seks år med base i London. Det er kun et lille års tid siden, han sidst fik udvidet sit ansvar, da han blev udnævnt til chief content officer for MTGs digitale vækstenhed MTGx.

Mejlhede får ny nøglerolle i MTG

“MTG har en unik position i branchen, fordi vi er på næsten alle platforme, i mange lande og territorier. Min opgave bliver at udnytte vort indhold så klogt som muligt," siger Jakob Mejlhede Andersen.

MTG køber sig adgang til Sony's film og tv-serier  

Jakob Mejlhede får nyt job i Viasat

MTG: Nye skandinaviske dramaserier kan få premiere på Viaplay

TV3 sender kendtes middagsdyst 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs