MediaWatch

Henrik Ravn skal løfte høje vækstmål i tysk tv-top

Den tidligere nordiske direktør for SBS Discovery skal som ny topchef i ProsiebenSat.1 Media Group være med til at nå mål om millardvækst i den tyske tv-koncern.

- | Foto: Kalle Singer/Prosiebensat.1

Samme dag som tyske Prosiebensat.1 Media Group AG kunne fremlægge et rekordregnskab for 2014, offentliggjorde mediekoncernen nyheden om en dansk udvidelse af ledelsen.

1. maj slutter tidligere nordiske direktør for SBS Discovery Henrik Ravn sig til  Prosibensat.1 Media Group med titel af COO (chief operation officer) og CCO (chief commercial officer). Her han skal han først og fremmest udvikle koncernens primære forretningsområde, de reklamefinansierede tv-kanaler på det tysksprogede marked i Tyskland, Østrig og Schweiz. Han får samtidig en koordinerende rolle i forhold til mediegruppen aktiviteter inden for produktion og distribution og digitale aktiviteter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs