MediaWatch

Henrik Ravn får toppost i Prosiebensat.1

Tidl. nordisk direktør for SBS Discovery, Henrik Ravn, vender tilbage til Prosiebensat.1 som ny kommerciel chef i koncernen, der for to år siden solgte SBS Media til Discovery.

- | Foto: Carsten Snejbjerg

1. maj vender Henrik Ravn, 52, tilbage til den tyske tv-koncern Prosiebensat.1. Det fremgår af en meddelelse fra ProSiebenSat.1 Media AG.

Her tiltræder han som kommerciel og operativ direktør, COO og CCO, for koncernens kerneforretning, det tysktalende segment i Tyskland, Østrig og Schweiz.

I chefrollen skal han koordinere udviklingen af den eksisterende tv-produktion og -forretning og introducere og markedsføre nye initiativer inden for betaling og distribution.

"Jeg er meget glad for, at vi har fået Henrik Ravn, en beviselig tv-ekspert, tilbage i vores virksomhed. Han bringer stor erfaring med sig inden for distribution og markedsføring samt digital knowhow. Det gør ham til en ideel kandidat til denne stilling. I er sikker på, at vi sammen vil videreudvikle vores kerneforretning med succes," siger Thomas Ebeling, adm. direktør i ProSiebenSat.1 Media AG, som Henrik Ravn vil refere til, i meddelelsen.

Henrik Ravn har igennem mange år været en del af ProsiebenSat.1 som tidligere direktør for SBS Media i Danmark og Norden, som Prosiebensat.1 ejede frem til 2013, hvor koncernen solgte til Discovery.

Efter ejerskiftet fortsatte Henrik Ravn som adm. nordiske direktør for det fusionerede SBS Discovery, indtil han i slutningen af sidste år meddelte sin afgang per 1. januar 2015.

Henrik Ravn er uddannet cand. merc. i salg og markedsføring fra handelsskolen i Aarhus og indledte tv-karrieren på TV 2.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs