MediaWatch

Ny DR1-serie: Lars Mikkelsen opklarer europæiske drabssager

Om godt to uger viser DR1 den europæiske kriminalserie 'Mord uden grænser', hvor Lars Mikkelsen spiller en af de tre hovedroller.

Foto: Pr-foto

Den europæisk producerede krimiserie 'The Team' med Lars Mikkelsen i en af de tre hovedroller bliver DR1's søndagstilbud om godt to uger.

Den danske titel er 'Mord uden grænser', og fortæller historien om et såkaldt europæisk 'Joint Investigation Teams'. Teamet består af Harald Bjørn (Lars Mikkelsen) fra Danmark, Jackie Mueller (Jasmin Gerat) fra Tyskland og Alicia Verbeek (Veerle Beatens) fra Belgien.

Historien begynder, da en kvinde findes myrdet i København. Hun er skudt gennem venstre øje, og en af hendes fingre er skåret af. Blot få timer senere findes to andre kvinder myrdet i Antwerpen og Berlin. Også de er skudt gennem venstre øje og med en finger skåret af.

Flere erfarne dansk dramafolk er involveret. Mai Brostrøm og Peter Thorsboe er hovedforfattere, og Kathrine Windfeld er konceptuerende instruktør. Derudover står Søren Gam og Knirke Madelung for production design og art direction.

'Mord uden grænser' har premiere 22. februar kl. 20.00 på DR1. Den løber otte søndage.

Succesforfattere barsler med europæiske tv-serier 

DR har 5 tv-dramaer på vej 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs