MediaWatch

Ny DR1-serie: Lars Mikkelsen opklarer europæiske drabssager

Om godt to uger viser DR1 den europæiske kriminalserie 'Mord uden grænser', hvor Lars Mikkelsen spiller en af de tre hovedroller.

Foto: Pr-foto

Den europæisk producerede krimiserie 'The Team' med Lars Mikkelsen i en af de tre hovedroller bliver DR1's søndagstilbud om godt to uger.

Den danske titel er 'Mord uden grænser', og fortæller historien om et såkaldt europæisk 'Joint Investigation Teams'. Teamet består af Harald Bjørn (Lars Mikkelsen) fra Danmark, Jackie Mueller (Jasmin Gerat) fra Tyskland og Alicia Verbeek (Veerle Beatens) fra Belgien.

Historien begynder, da en kvinde findes myrdet i København. Hun er skudt gennem venstre øje, og en af hendes fingre er skåret af. Blot få timer senere findes to andre kvinder myrdet i Antwerpen og Berlin. Også de er skudt gennem venstre øje og med en finger skåret af.

Flere erfarne dansk dramafolk er involveret. Mai Brostrøm og Peter Thorsboe er hovedforfattere, og Kathrine Windfeld er konceptuerende instruktør. Derudover står Søren Gam og Knirke Madelung for production design og art direction.

'Mord uden grænser' har premiere 22. februar kl. 20.00 på DR1. Den løber otte søndage.

Succesforfattere barsler med europæiske tv-serier 

DR har 5 tv-dramaer på vej 

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs