MediaWatch

Håndboldforbund beklager pressechefs udtalelse

Dansk Håndbold Forbund tager afstand fra en udtalelse, som forbundets pressechef kom med mandag om den fyrede landstræner Jan Pytlick.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto

"DHF har ikke andet at sige, end at vi håber, han (Jan Pytlick, red.) kommer ned fra korset inden påske."

Sådan er Dansk Håndbold Forbunds pressechef, Finn Tage Jensen, citeret af TV 2 i en kommentar til, at den nu tidligere træner for kvindelandsholdet i håndbold Jan Pytlick på et pressemøde mandag sagde:

"Jeg har følt, at jeg har været korsfæstet på væggen og stille og roligt er forblødt."

I en pressemeddelelse mandag aften tager DHF afstand fra citatet og beklager over for de, der måtte have følt sig forulempet af udtalelsen.

"Uanset i hvilken sammenhæng denne bemærkning er faldet, er det Dansk Håndbold Forbund yderst magtpåliggende at slå fast, at udtalelsen alene står for pressechef Finn T. Jensens egen regning, og at den på ingen måde er dækkende for Dansk Håndbold Forbunds holdning til Jan Pytlicks kommentarer," lyder det fra DHF.

Forbundet tilføjer, at sagen vil blive taget op internt.

DHF meldte søndag ud, at man var blevet enig med Jan Pytlick om at stoppe samarbejdet, men på pressemødet mandag gav Pytlick udtryk for, at han gerne ville have fortsat i jobbet.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs