MediaWatch

Håndboldforbund beklager pressechefs udtalelse

Dansk Håndbold Forbund tager afstand fra en udtalelse, som forbundets pressechef kom med mandag om den fyrede landstræner Jan Pytlick.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto

"DHF har ikke andet at sige, end at vi håber, han (Jan Pytlick, red.) kommer ned fra korset inden påske."

Sådan er Dansk Håndbold Forbunds pressechef, Finn Tage Jensen, citeret af TV 2 i en kommentar til, at den nu tidligere træner for kvindelandsholdet i håndbold Jan Pytlick på et pressemøde mandag sagde:

"Jeg har følt, at jeg har været korsfæstet på væggen og stille og roligt er forblødt."

I en pressemeddelelse mandag aften tager DHF afstand fra citatet og beklager over for de, der måtte have følt sig forulempet af udtalelsen.

"Uanset i hvilken sammenhæng denne bemærkning er faldet, er det Dansk Håndbold Forbund yderst magtpåliggende at slå fast, at udtalelsen alene står for pressechef Finn T. Jensens egen regning, og at den på ingen måde er dækkende for Dansk Håndbold Forbunds holdning til Jan Pytlicks kommentarer," lyder det fra DHF.

Forbundet tilføjer, at sagen vil blive taget op internt.

DHF meldte søndag ud, at man var blevet enig med Jan Pytlick om at stoppe samarbejdet, men på pressemødet mandag gav Pytlick udtryk for, at han gerne ville have fortsat i jobbet.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs