MediaWatch

TV 2's sportskanal får plads hos Yousee

TV 2 og TDC blev alligevel enige, så TV 2s nye sportskanal kan ses af ca. halvdelen af de danske tv-husstande, når den lanceres 9. januar.

Foto: Aleksandar Djorovic/Polfoto/Arkiv

TV 2s nye sportskanal vil kunne ses af ca. halvdelen af de danske tv-husstande, når den lanceres den 9. januar.

Først sagde Yousee nej tak, man havde sportskanaler nok. Men efter lidt strategisk dans er TV 2 alligevel blevet enige med TDC-koncernen om distribution af den kommende sportskanal fra TV 2.

Kombinationen Yousee og TDC TV er den største tv-distributør og bliver den sjette i rækken, som i 2015 kan tilbyde kanalen til kunderne – de øvrige er Boxer, Canal Digital, Stofa, Viasat og Waoo.

"Med nu i alt seks distributører af kanalen når vi til at begynde med ud til ca. 50 pct. af de danske tv-husstande. Sportskanalen er generelt blevet godt modtaget i vores forhandlinger, og det bekræfter vores tro på, at kanalen med de indkøbte rettigheder og vores sportsprofil rammer et behov i markedet," siger TV 2s kommercielle direktør, Flemming Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Yousee siger nej til TV 2's sportskanal  

TDC inkluderer TV 2s sportskanal som en del af Yousee’s fuldpakke og som en del af YouSee’s Ekstrakanal- og Bland Selv-koncept. Kanalen distribueres kun i HD-format. På TDC TV distribueres kanalen som en del af TDC TV Viasat Stor og som Ekstrakanal til kunder på TDC TV-porteføljen.

TV 2s nye sportskanal har rettighederne til  bl.a. Metal Ligaen og VM i ishockey, NBA og den danske basket-liga, cykling, den hollandske æres-division plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m.

TV 2 har sammen med DR netop erhvervet rettighederne til håndbold-VM i 2015 og 2017. Det betyder, at sportskanalen transmitterer fra herrernes slutrunde i Qatar fra 15. januar.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs