MediaWatch

Top20: Nordisk håndboldbrag sendte TV 2 til tops

DR1s nye julekalender 'Tidsrejsen' er blevet et gedigent seerhit, men blev overgået af Danmarks opgør mod Norge i kvindehåndbold, der rundede 1,1 mio. seere. på TV 2.

Polfoto

DR1s nye julekalender 'Tidsrejsen' er et gedigent seerhit i år, og kan kun overgås af Danmarks hårde opgør mod Norge i kvindehåndbold, der rundede 1,1 mio. seere.

Tidsrejsen har ligget på over én mio. seere, men er faldet til et snit på 951.000 i den forgangne uge. TV 2s 'Alletiders julemand' ligger på 731.000 i gennemsnit.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs