MediaWatch

Monday nupper producent fra Eyeworks

Ny "super stærk og talentfuld" producent skal gøre Mondays programtilbud bedre inden for fakta og livsstil.

Foto: PR/Monday Media

Producenten bag 'Danmarks dejligste badehoteller' til TV 2, Tea Tanghøj, skifter til Monday Media, oplyser producenten i en pressemeddelelse.

Tea Tanghøj har arbejdet med tv-produktion som tilrettelægger og redaktionschef siden 2003 og siden 2012 som producent.

Som en del af Monday skal hun gøre udbuddet af livsstils- og faktaprogrammer stærkere, når hun begynder i jobbet 1. december.

”Tea er en super stærk og talentfuld producent, som både kan eksekvere sikkert og være med til at skabe spændende produktioner hos Monday. Med Tea på holdet står vi stærkere end nogensinde indenfor Fakta og Livsstils-genren,” siger Nicolai Bo Hjeds, nordisk programchef i pressemeddelelsen.

Tea Tanghøj kommer fra en stilling som producent hos Eyeworks og har senest stået i spidsen for fakta-programmerne 'SpareXperimentet' til DR1, 'Kundskab eller Kaos' og 'De ustyrlige' til TV 2 ud over Danmarks Dejligste Badehoteller, skriver Monday.

Mere fra MediaWatch

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs