MediaWatch

DR-medieforsker skal løfte TV 2-projekter

Det bliver Kurt Holm Jensen fra DR Medieforskning, der skal styre programplaner og kanaludvikling for både TV 2 Play og den nye sportskanal fra TV 2.

TV 2 har fundet den nye planchef, der skal styre programplaner og kanaludvikling for både TV 2 Play og TV 2's nye sportskanal.

Det bliver Kurt Holm Jensen, der kommer fra en stilling som medieforsker i DR. I den rolle har han siden 2009 leveret strategisk sparring til ledelsen og arbejdet med sendeplaner på tværs af DR’s kanaler. Før 2009 har han været media researcher hos TV3.

Ansættelsen af den nye planchef skal bl.a. ses i forlængelse af TV 2's digitale strategi, hvori TV 2 Play er udråbt til en central brik, skriver TV 2 Kommunikation. Play skal bl.a. fokusere på at udnytte potentialet i sport. Derfor er det indbygget i planchef-jobbet, at personen har ansvar for TV 2 Play's schedule og programudvikling af den nye sportskanal, der går i luften til januar, men endnu mangler et navn.

Kurt Holm Jensen indtræder i programafdelingens ledelse på lige fod med afdelingens øvrige planchefer – Mette Rysø Johansen på hovedkanalen og Mette Ernst Gravesen for nichekanalerne.

TV 2 ansatte for nylig en ny produktchef for TV 2 Play, Bo Bergsted, der delvist erstattede Play-kanalchef Mikkel Wolf Rasmussen, der skiftede til Advice.

Tidligere Viaplay-chef til TV 2 Play

Advice snupper TV 2-chef‏ 

TV2 Play-abonnenter får hel seriesæson på én gang

TV 2 Play udpeger kanalchef 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs