MediaWatch

TV 2 Nyhederne snupper erfaren DR-producent

TV 2 Nyhederne varmer op til næste folketingsvalg og henter chefproducer i DR Nyheder, der har stor erfaring med produktion af valgudsendelser.

Foto: LinkedIn

Chefproducer i DR Nyheder, Christian Rohde, skifter til TV 2 og bliver chef for produktionsmedarbejdere og produktionschefer i TV 2s Nyhedsafdeling.

I DR har Rohde bl.a. stået i spidsen for produktion af de seneste mange valg. Christian Rohde, der tiltræder straks,  bliver samtidig produktionschef for den event-afdeling, der producerer alle de store events, TV 2 Nyhederne er ansvarlig for, som f.eks. valg, transmissioner osv.

TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, fremhæver i en pressemeddelelse, at Christian Rohde har meget stor erfaring med store nyhedsproduktioner.

"Når valget er faldet på Christian Rohde, er det både på grund af hans faglige indsigt i forhold til tv, men i lige så høj grad, fordi han er optaget af det digitale univers og af, hvordan vi får tv og de digitale platforme til at spille naturligt sammen. Det har Christians Rohde gode bud på og erfaring med," siger Michael Dyrby

TV 2 står samtidig over for bygning af nye studier i København, nyt design til nyhedsprodukterne og produktionel og indholdsmæssig udvikling de næste par år, siger Michael Dyrby.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs