MediaWatch

Tredje '1864'-afsnit taber 180.000

Tredje afsnit af DR1's storstilede '1864' serie tabte knap 180.000 seere i går aftes, og seerandelen faldt 13 procentpoint.

Der var lidt over halvanden million danskere, der i går så tredje omgang af DR's nye kortbare dramaserie "1864", som i alt er i otte afsnit, oplyser Gallup.

Det er 174.000 færre end i sidste uge.

I går havde 1.508.000 lyst til at se tredje runde af det historiske krigsdrama, svarende til en share på 54 pct. Seerinteressen til andet afsnit var meget stabil i forhold premieren. Det blev set 1.682.000 personer.

Det første afsnit af DR1's serie lagde ud med næsten 1,7 mio seere, hvilket rakte til en høj share på 67 pct.

Avisernes anmeldere er fortsat noget lunkne over seriens udvikling efter tre afsnit, hvor der kun er affyret ét kanonskud. Nye interessante ansigter i tredje del af 1864 er ikke nok til at ændre på, at serien stadig er moraliserende og ufokuseret, skriver til eksempel DR.dk's anmelder.

'1864' holder seer-skansen

1,7 mio. seere til første omgang '1864' 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs