MediaWatch

Tredje '1864'-afsnit taber 180.000

Tredje afsnit af DR1's storstilede '1864' serie tabte knap 180.000 seere i går aftes, og seerandelen faldt 13 procentpoint.

Der var lidt over halvanden million danskere, der i går så tredje omgang af DR's nye kortbare dramaserie "1864", som i alt er i otte afsnit, oplyser Gallup.

Det er 174.000 færre end i sidste uge.

I går havde 1.508.000 lyst til at se tredje runde af det historiske krigsdrama, svarende til en share på 54 pct. Seerinteressen til andet afsnit var meget stabil i forhold premieren. Det blev set 1.682.000 personer.

Det første afsnit af DR1's serie lagde ud med næsten 1,7 mio seere, hvilket rakte til en høj share på 67 pct.

Avisernes anmeldere er fortsat noget lunkne over seriens udvikling efter tre afsnit, hvor der kun er affyret ét kanonskud. Nye interessante ansigter i tredje del af 1864 er ikke nok til at ændre på, at serien stadig er moraliserende og ufokuseret, skriver til eksempel DR.dk's anmelder.

'1864' holder seer-skansen

1,7 mio. seere til første omgang '1864' 

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs