MediaWatch

MTG's russiske tv-selskab: Ny medielov får store konsekvenser

CTC Media kan blive tvunget til ændringer i deres selskabsstruktur, hvis den nye russiske lov om massemedier bliver vedtaget, meddeler de. Fredag blev den godkendt ved en anden og tredje høring i parlamentet.

Foto: Misha Japaridze/AP/Polfoto

Hvis Vladimir Putins nye lov om massemedier vedtages i sin nuværende form vil den få alvorlige konsekvenser for Modern Times Group og deres russiske tv-selskab, CTC Media.

Den nye lov vil begrænse udenlandske virksomheders ejerskab i russiske medievirksomheder fra 50 pct. til 20 pct. fra 2017. Fredag blev den godkendt med få småændringer ved en anden og tredje høring i det russiske parlament. Dermed mangler den kun at blive godkendt i det russiske overhus, før Vladimir Putin kan underskrive loven.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs