MediaWatch

TV 2 Nord udvider med nyhedstime

TV 2-regionalen relancerer nyhedsudsendelsen i primetime og udvider sendetiden til det dobbelte.

1. oktober skifter TV 2 Nords daglige nyheds-flagskib navn, indpakning og karakter, skriver TV 2-regionalen i en pressemeddelelse.

Sendetiden udvides til en time, fra 19.30-20.30, og TV 2 Nord lover samtidig mere live-nerve i nyhedsudsendelsen, der skirfter navn til 'Nordjylland Live'.

"Vi forlader stadig TV 2’s net klokken 19.55, men heldigvis har vi vores egen kanal, Salto. Der sker så meget i Nordjylland, at vi slet ikke kan nøjes med de cirka 25 minutter, vi har til rådighed på TV 2," siger TV 2 Nords administrerende direktør, Mikael Justesen i meddelelsen.

Lokalnyhederne skal fremover serveres af skiftende værtspar, sammensat ud af de fem værter, der knyttes fast til Nordjylland Live; Ingrid Buch, Jenni Boelt, Anne Christensen, Bo Storm og Morten Pedholt.

Med premieren på 'Nordjylland Live' indvier tv-stationen samtidig et nyt studie, tegnet af tre studerende fra Aalborg Universitet. Nordjylland Live sendes mandag-torsdag, og som noget nyt i HD, mens nyhederne fredag kombineres med en længere reportage, skriver TV 2 Nord.

TV 2 Nord var blandt de få regionalstationer, der har styret uden om fyringer i forbindelse med medieaftalen, der har pålagt DR og TV 2-regionerne et effektiviseringskrav på 2 pct.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs