MediaWatch

TV 2 Nord udvider med nyhedstime

TV 2-regionalen relancerer nyhedsudsendelsen i primetime og udvider sendetiden til det dobbelte.

1. oktober skifter TV 2 Nords daglige nyheds-flagskib navn, indpakning og karakter, skriver TV 2-regionalen i en pressemeddelelse.

Sendetiden udvides til en time, fra 19.30-20.30, og TV 2 Nord lover samtidig mere live-nerve i nyhedsudsendelsen, der skirfter navn til 'Nordjylland Live'.

"Vi forlader stadig TV 2’s net klokken 19.55, men heldigvis har vi vores egen kanal, Salto. Der sker så meget i Nordjylland, at vi slet ikke kan nøjes med de cirka 25 minutter, vi har til rådighed på TV 2," siger TV 2 Nords administrerende direktør, Mikael Justesen i meddelelsen.

Lokalnyhederne skal fremover serveres af skiftende værtspar, sammensat ud af de fem værter, der knyttes fast til Nordjylland Live; Ingrid Buch, Jenni Boelt, Anne Christensen, Bo Storm og Morten Pedholt.

Med premieren på 'Nordjylland Live' indvier tv-stationen samtidig et nyt studie, tegnet af tre studerende fra Aalborg Universitet. Nordjylland Live sendes mandag-torsdag, og som noget nyt i HD, mens nyhederne fredag kombineres med en længere reportage, skriver TV 2 Nord.

TV 2 Nord var blandt de få regionalstationer, der har styret uden om fyringer i forbindelse med medieaftalen, der har pålagt DR og TV 2-regionerne et effektiviseringskrav på 2 pct.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs