MediaWatch

DR2 udsætter dokumentarserie på ubestemt tid

Dokumentarserien 'Børneadvokaten', som DR2 pillede af programplanen i sidste øjeblik, er atter udskudt.

Kort tid før DR2 skulle have haft premiere på dokumentarserien 'Børneadvokaten' 8. september blev programmet taget af sendeplanen.

Programmet, der følger en advokats kamp for børns rettigheder, blev i første omgang udskudt tre uger, men er nu igen udsat, skriver Jyllands-Posten. Denne gang på ubestemt tid.

"Grunden er ganske enkelt at programmerne ikke nåede at blive helt færdige," siger DR2-redaktør Sofia Fromberg til Jyllands-Posten.

Hvorfor programmerne ikke er færdige, uddyber redaktøren ikke, men hun fastholder, at program-serien stadig er på sendeplanen og vil blive vist. H

un afviser samtidig, at der ligger nogen dramatik i den sene beslutning om at udsætte programmet.

Allerede inden programmet er blevet sendt, har det skabt debat. Bl.a. sagde landsformanden for socialpædagogerne, Benny Andersen, at han frygtede, at programmerne ville dramatisere på bekostning af nuancerne i komplicerede børnesager.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs