MediaWatch

Christoffer Guldbrandsen forlader DR2

Christoffer Guldbrandsen forlader om få dage sin stilling som journalistisk chef for DR2.

Tv-dokumentaristen Christoffer Guldbrandsen forlader om én uge sin stilling som journalistisk chef for DR2, skriver BT.

I stedet skal han fra 1. oktober være adm. direktør for non-profit-selskabet Steps International, der netop har relanceret sig under navnet The Why Foundation.

"Det er et skifte, der har været undervejs i nogen tid, og selv om timingen kan opfattes lidt uheldig i forhold til den seneste tids virak om DR, så har min beslutning slet ikke noget med det at gøre," siger Christoffer Guldbrandsen, der blandt andet er kendt for dokumentarfilmene "Fogh bag facaden" og "Den hemmelige krig".

I sit nye arbejde som direktør for The Why Foundation skal han ikke selv instruere dokumentarfilm, men stå i spidsen for finansiering og produktion er forskellige internationale dokumentarfilm-serier.

Guldbrandsen bliver journalistisk chef for DR2

Guldbrandsen ny redaktør på DR2

Stille lancering af ny Guldbrandsen-film

Speciale kritiserer 'Den Hemmelige Krig' 

Guldbrandsen arbejder igen sammen med Fogh 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs