MediaWatch

SBS klar med second screen til engelsk fodbolddækning

Fodboldseere på 6'eren får med ny app mulighed for at dyste mod hinanden undervejs i live-dækningen af Premier League. App'en skal øge seernes loyalitet til 6'eren, siger SBS Discovery Media.

Foto: Tim Ireland/Polfoto

SBS Discovery Media lancerer en ny app, der giver Kanal 6's seere mulighed for at dyste mod hinanden ved at komme med bud på, hvad der sker undervejs i fodboldkampe fra Premier League, der sendes i 'Lørdagsbold på 6'eren'.

Den nye app hedder '6'eren Connect' og er gratis. Den er udviklet af 6'eren og OneUp Sports, og skal fungere som en second screen under live dækningen af fodboldkampene.

Det skriver SBS i en pressemeddelelse.

"Flere og flere seere er aktive på ikke mindst deres iPhone og iPad, mens de ser tv. Vi ønsker med '6'eren Connect' at give vores Premier League-seere et højst relevant og underholdende alternativ til diverse udenlandske fodbold-fora, Facebook m.v. og derigennem øge loyaliteten ift. 6'eren," udtaler Thomas Tornerup, digital manager hos SBS Discovery Media.

I '6'eren Connect' kan brugeren udfordre sine venner, og dyste mod modstanderens fans. Den spiller, der er bedst til at forudse, hvad der sker i kampen, vinder spillet og håneretten. Samtidig krydres app'en med live tweets fra 6'erens fodboldeksperter.

Bold.dk og SBS Discovery indgår tv-alliance 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs