MediaWatch

Hjortshøj og Kvamm tager nattevagt på TV 2

Syv kendte tv-folk og standuppere afløser på skift Anders Breinholt som vært på Natholdet i efteråret.

Foto: TV 2

Mandag 22. september indleder ’Natholdet’ sin niende sæson på TV 2. Denne gang bliver det uden Anders Breinholt bag disken, da han skal være vært på talkshowet Breinholt & Venner på samme kanal i efteråret.

I stedet overtager syv kendte tv-folk og standuppere nattevagten på TV 2 i en uge ad gangen.

Lars Hjortshøj skyder som den første vikar sæsonen i gang i næste uge. Han efterfølges af musikeren og skuespilleren Simon Kvamm, der får sin debut på TV 2, men tidligere har lavet flere produktioner på DR2, herunder ’Drengene fra Angora’.

Senere tager Huxi Bach, Thomas Warberg, Lasse Rimmer, Christian Fuhlendorff samt komiker og skuespiller Rasmus Bjerg Natholdet-jakken på.

"Jeg glæder mig til at prøve at sidde i Breinholts stol en hel uge. ’Natholdet’ er jo en fritidsordning for voksne: Der er gode legekammerater, du må være sent oppe, og du må grine højere, end hvad der ellers normalt er socialt acceptabelt," siger Lars Hjortshøj i en pressemeddelelse.

Samtlige værtsafløsere er vært i ’Natholdet’ for en uge, fra mandag til torsdag.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs