MediaWatch

Hjortshøj og Kvamm tager nattevagt på TV 2

Syv kendte tv-folk og standuppere afløser på skift Anders Breinholt som vært på Natholdet i efteråret.

Foto: TV 2

Mandag 22. september indleder ’Natholdet’ sin niende sæson på TV 2. Denne gang bliver det uden Anders Breinholt bag disken, da han skal være vært på talkshowet Breinholt & Venner på samme kanal i efteråret.

I stedet overtager syv kendte tv-folk og standuppere nattevagten på TV 2 i en uge ad gangen.

Lars Hjortshøj skyder som den første vikar sæsonen i gang i næste uge. Han efterfølges af musikeren og skuespilleren Simon Kvamm, der får sin debut på TV 2, men tidligere har lavet flere produktioner på DR2, herunder ’Drengene fra Angora’.

Senere tager Huxi Bach, Thomas Warberg, Lasse Rimmer, Christian Fuhlendorff samt komiker og skuespiller Rasmus Bjerg Natholdet-jakken på.

"Jeg glæder mig til at prøve at sidde i Breinholts stol en hel uge. ’Natholdet’ er jo en fritidsordning for voksne: Der er gode legekammerater, du må være sent oppe, og du må grine højere, end hvad der ellers normalt er socialt acceptabelt," siger Lars Hjortshøj i en pressemeddelelse.

Samtlige værtsafløsere er vært i ’Natholdet’ for en uge, fra mandag til torsdag.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs