MediaWatch

DR fyrer DR2's Anja Bo

DR2-profilen Anja Bo er et af de værtsnavne, der er blevet ramt af dagens fyringsrunde.

Journalisten Anja Bo, der har været en af de velkendte værter på DR2 Deadline og DR2 Morgen, er et af de værtsnavne, der er blevet ramt af dagens fyringsrunde.

"Jeg kan bekræfte, at det er rigtigt. Jeg er blevet fyret," siger Anja Bo til BT, men som derudover ikke ønsker at kommentere afskedigelsen.

Siden efteråret 2007 har Anja Bo arbejdet for DR.

Dagens prikkerunde i DR, der i DR kaldes "sindet-dag", gik i gang klokken ni i morgen i DR Byen. I DR Nyheder, hvor Anja Bo har været ansat, er i alt 15 medarbejdere blevet opsagt, mens 7 har søgt og fået en frivillig fratrædelse. Derudover er en række medarbejdere omplaceret.

DR skal i alt nedlægge mellem 175 og 200 stillinger i forbindelse med den økonomi- og spareplan, DR's direktion har fremlagt. Besparelserne er en konsekvens af, at politikerne på Christiansborg i det seneste medieforlig har lagt et effektiviseringskrav på 2 pct. på DR og TV 2 Regionerne. Samtidig ønsker DR internt at frigive penge til digital omstilling. I alt skal spareplanen finde 161 mio. kr. Heraf er de 55 mio. kr. øremærket til digitale investeringer.

DR2 bider sig fast som morgenfrisk miniput

Garvede studieværter mingler på nyt DR2 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs