MediaWatch

Fredrik Hillerband dansk chef for 'Nice Entertainment'

MTG's 'Nice Entertainment' samler danske produktionsaktiviteter i ét selskab, og Strix’ adm. direktør Fredrik Hillerbrand får ansvar for den samlede danske forretning.

Foto: PR-foto

MTG's sats indholdsproduktion i det internationale brand, Nice Entertainment Group, får nu også konsekvenser på det danske tv-marked.

Nice Entertainment samler alle sine danske kræfter i ét selskab, og Strix’ nuværende administrerende direktør Fredrik Hillerbrand får ansvar for hele den danske forretning.  Gongs grundlægger og administrerende direktør Joachim Majholm har besluttet sig for at forlade selskabet, hedder det i en fælles pressemeddelelse.

Til sammen har Strix og Gong aktuelt 14 programserier i produktion for danske tv-kanaler.

”Både Gong og Strix er i en rivende udvikling lige nu og vores match er perfekt. Gong leverer stærke programmer i fakta-genren og supplerer Strix’ spidskompetence indenfor den brede underholdningsgenre, hvor Strix er særligt kendte for reality- og livsstilsprogrammer.”, siger Fredrik Hillerbrand.

”Selvom jeg nu har besluttet mig for at prøve noget andet, er jeg sikker på at Gongs medarbejdere og ånd går en lysende fremtid i møde med Fredrik som ny chef”, siger Joachim Majholm.

Inden for kort tid vil Strix og Gong kunne melde en ny ledelsesstruktur ud, ligesom det er planen, at det sammenlagte selskab flytter til en ny fælles adresse. 

'Robinson' beviste sin værdi for TV3

Strix Danmark: Andre kanaler interesseret i 'Robinson'

Strix: Det er blevet svært at tjene mange penge

Strix lever godt uden Robinson

Strix vil sælge kommunikation 

 

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs