MediaWatch

SBS Discovery køber VM og EM kvalifikationskampe fra 2014

SBS Discovery Media har erhvervet tv, online og mobile rettigheder i Danmark, Sverige og Norge til alle europæiske kvalifikationskampe op mod fodbold-EM i 2016 og VM i 2018.

SBS Discovery Media har netop sikret sig eksklusive rettigheder til de europæiske kvalifikationskampe op mod VM i fodbold 2018 og EM 2016.

SBS Discovery Media har erhvervet tv, online og mobile rettigheder i Danmark, Sverige og Norge til alle 546 kvalifikationkampe med europæiske hold.

Aftalen dækker alle kvalifkationskampe, der spilles af de respektive nationale hold de næste fire år. Både hjemme- og udekampe.

"Det er rigtigt godt nyt for fodboldfans i Danmark, Sverige og Norge, som kan se frem til at se deres hold på vej til de store turneringer," siger Nordisk direktør Henrik Ravn,  SBS Discovery Media i en pressemeddelelse.

Nyt tv-egnet fodboldprodukt

UEFA har ændret kvalikationsprocessen til VM og EM til et selvstændigt forløb, der kaldes “Week of Footbal"-konceptet. Det ligner mere det tv-venlige Champions League koncept. Kampene spilles hver aften på faste tidspunker og de store hold fordeles ud over ugen, frem for at mange kampe afvikles samtidigt som hidtil. 

SBS Discovery kan vise de første kampe fra efterået 2014.

Henrik Ravn i spidsen for SBS Discovery

Discovery-topchef: Planen er ikke færre tv-kanaler

Styrelse godkender Discoverys opkøb af SBS 

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs