SBS Discovery samler reklamesalg

SBS Discovery tager i morgen for alvor tager fat på fusionen af selskaberne og flytter salgsafdelingerne sammen. Det koster samtidig Discoverys salgsdirektør jobbet.

Fusionen af tv-selskaberne SBS Media og Discovery, der ved årsskiftet opkøbte SBS, slår for alvor igennem i morgen. Det sker, når selskabets to salgsafdelinger rykker sammen på H.C. Andersens Boulevard i København.

Her har SBS Media hidtil har sit hovedkvarter, som nu tegner til også at blive hovedkvarteret for det nye SBS Discovery.

Den nye samlede salgsafdeling kommer til at referere til Kasper Kryger, der er nyudnævnt kommerciel direktør.

”Med en samlet salgsafdeling vil vi generere bedre reklamedækning og skabe et bedre produkt. Dermed styrker vi vores position hos både mediebureauer og annoncører," siger Kasper Kryger i en pressemeddelelse.

”SBS Discovery står med én samlet kanalportefølje styrket i kampen om reklameindtægterne. Samtidig giver vores nordiske setup på både tv, radio og digital en fordel i forhold til vores konkurrenter”, siger Christian Kemp, adm. direktør i SBS Discovery Media Danmark.

Salgsdirektør stopper

Claus Donnerstag, som hidtil har fungeret som salgsdirektør for Discovery, fratræder sin stilling i september, oplyser SBS Discovery, men vil indtil da medvirke til integrationen af den nye salgsafdeling.

Discovery overtog i april officielt SBS Media. Den fælles salgsafdeling er første sten i fundamentet for et styrket nordisk mediehus, skriver SBS Discovery. Med sammenlægningen bliver SBS Discovery en styrket spiller på det nordiske mediemarked med 20 tv-kanaler på tværs af Danmark, Norge, Sverige og Finland, samt radio- og digitalforretning i alle fire lande. 

Fra 1. august vil SBS Discovery "møde markedet", annoncører og mediebureauer, som ét mediehus, skriver selskabet.

SBS Discovery afskediger i Norge  


SBS Discovery udnævner Kasper Kryger til kommerciel direktør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også