SBS Discovery afskediger i Norge

Den konkrete fusion mellem SBS og Discovery er indledt i Norge, hvor flere salgs- og kommunikationsmedarbejdere i TV Norge stopper.

Discoverys overtagelse af SBS Media per 1. januar koster de første medarbejdere i den skandinaviske tv-forretning jobbet. Ifølge norske Kampanje.com har seks salgs- og kommunikationsfolk i TV Norge taget imod en fratrædelsesordning, de er blevet tilbudt i forbindelse med sammensmeltningen. 

"I april var det klart, at SBS er en del af Discovery familien. For en uge siden vi startede processen med at smelte de to organisationer sammen til en stor familie," siger adm. direktør for SBS Discovery i Norge, Harald Streaming til Kampanje.com.

Ud over nedbemandingen i TV Norge, ventes flere Discovery-ansatte at måtte gå samme vej. Ifølge Kampanjes oplysninger skulle dele af Discoverys øverste salgsledelse ikke være tiltænkt en plads i det nye selskab, SBS Discovery Media. Ingen i Discoverys norske ledelse eller nordisk chef Jan Andreasen vil dog bekræfte de oplysninger. Det har dog hele tiden været ventet, at fusionen ville betyde afskedigelser bl.a. på grund af overlappende funktioner. 

Fusionen mellem SBS og Discovery har indtil videre først og fremmest haft konsekvenser i Norge. Dels har den nye ejer besluttet at føre radio-delen, Radio Norge, videre, men i samme forbindelse krævet en større nedbemanding, der er sat i gang.

Fusionen af de norske tv-selskaber Discovery og SBS skal færdiggøres hen over sommeren ifølge Kampanje.com.

Discovery kræver fyringer på SBS Radio i Norge

SBS Discovery freder norsk radioforretning  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også