SBS Discovery udnævner Kasper Kryger til kommerciel direktør

Det nye 'SBS Discovery Media' har udnævnt Kasper Kryger, der afløser Christian Kemp som ny kommerciel direktør med ansvar for alle indtægter.

SBS Discovery Media har udnævnt Kasper Kryger som ny kommerciel direktør med ansvar for alle indtægter inden for reklamesalg, distribution og digitale medier.

Han afløser Christian Kemp på posten, der for nylig blev udpeget som direktør for det samlede SBS Discovery Danmark. Discovery overtog i april officielt SBS Media, som derved blev en del af ét af verdens største medieselskaber, Discovery Communications International.

”I en virkelighed, hvor kampen om indtægterne bliver hårdere, er dette af afgørende betydning. Kasper Kryger har været en bærende del af strategiudvikling og implementering i salgsafdelingen de seneste år. Han har således stor erfaring og indgående kendskab til tv-markedet og har dermed de helt rigtige forudsætninger for at sikre, at vi får indfriet det potentiale, der ligger i den nye virksomhed”, siger Christian Kemp i en pressemeddelelse.

Kasper Kryger kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i SBS TV, hvor han sideløbende med opgaverne i salgsafdelingen blandt andet har stået bag den digitale strategi omkring Radio Play og andre digitale projekter.

Kasper Kryger har været hos SBS TV siden 2006 og har en fortid fra blandt andet mediebureauet Carat samt TV3.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også