MediaWatch

'X factor' tilbage i 2014

DR har besluttet sig for, at 'X Factor' showet skal have en sæson mere, trods en let vigende seerinteresse i den nuværende sæson.

Sjette sæson af 'X Factor' er i fuld gang, og der er kun en uge til finalen, men allerede nu ligger det fast, at der kommer en syvende sæson af underholdningsshowet.

DR tager en runde mere i 2014, trods en vigende gennemsnitlig seeropbakning på ca 12 pct siden 2012.

"'X Factor' har masser af seere, vi slår brugerrekorder på dr.dk, og der er masser af gang i den på de sociale medier. 'X Factor' samler med andre ord fortsat hele nationen, og på DR vil vi gerne give danskerne en syvende sæson, Underholdningschef Jan Lagermand Lundme fra DR.

Det er for tidligt at spå om eventuelle ændringer i programmet til næste år. Jan Lagermand Lundme siger blot:

"Vi skruer og justerer løbende, og vi vil helt klart kigge på, hvordan vi kan gøre 'X Factor' endnu bedre til næste år. Der har været noget kritik af nogle af de beslutninger, vi har taget på programmet i denne sæson. Og vi vil helt klart kigge på, hvordan vi kan forfine og videreudvikle programmet til næste år."

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs