MediaWatch

Klimakompensation og elbiler skal få TV 2 over grønne målstreger

Den bæredygtige omstilling. TV 2 vil snitte 60 pct. af sin drivhusgasudledning i 2025. Vejen dertil går gennem en særskilt ”ansvarlighedsstrategi”. Men et løft af klimaagendaen er ikke uden udfordringer, når leverandørerne spænder fra mindre producenter til verdens største techkoncerner, forklarer finansdirektør.

Carsten Topholt er finansdirektør hos TV 2. | Foto: TV 2 DANMARK ©

Klimaspørgsmålet er rykket et trin op på prioriteringsstigen for TV 2 i de senere år. På den baggrund udgav den statsejede tv-station tidligere på året sin første særskilte rapport om de dele af forretningen, som ikke har rod i public service-forpligtelser eller finansielle resultater, forklarer finansdirektør Carsen Topholt.

”Det er så væsentligt for TV 2, at vi har lavet en decideret ansvarlighedsstrategi, hvor et af de tre overordnede mål er at nedbringe vores klimaaftryk. Det har været på vores dagsorden, men ikke i så høj grad, som det er nu. Vi har førhen rapporteret primært på vores input, mens vi nu fokuserer mere på vores output,” forklarer Carsten Topholt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs