MediaWatch

De færreste medievirksomheder har fastsat CO2-mål

Kun to ud af ti topledere i medie- og underholdningsvirksomheder har fastsat mål for at reducere udledningen af drivhusgasser som en del af virksomhedens langsigtede strategi. Ifølge PwC-undersøgelse har medie- og underholdningsbranchen mindst fokus på klima ud af alle undersøgte brancher.

Foto: PWC / PR

Medie- og underholdningsvirksomheder halter gevaldigt efter andre brancher, når det handler om at sætte mål for og reducere udledning af drivhusgasser. Det viser en undersøgelse, som revisionsvirksomheden PwC har foretaget blandt topchefer verden over.

Den viser, at kun hver femte topchef, konkret 21 pct., på tværs af medie- og underholdningsvirksomheder har fastsat mål for udledning af CO2 i virksomhedens langsigtede strategi, og at branchen er dén, hvor der er mindst fokus på klima på tværs af alle brancher.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs