MediaWatch

Ny frontmand for Danske Biografer tror på ny guldalder for det store lærred

Danske Biografer har fået ny direktør i Michael Valentin. Han får en ilddåb med nye filmforhandlinger på trapperne og en biografsektor, der stadig slikker sårene efter coronanedlukningerne.

Foto: Morten Lau-Nielsen/IND

Michael Valentin er trådt ind i en verden, han ikke har beskæftiget sig med før med sin tiltrædelse som direktør for brancheforeningen Danske Biografer. Herfra skal han forvalte og forbedre over 160 biografers interesser.

”Jeg er meget passioneret omkring kultur. Kunst, teater og biograf. Jeg har altid kigget i den retning, også selvom jeg ikke har arbejdet direkte med det,” siger den nye direktør, der har overtaget posten, efter Lars Werge forlod den efter to kriseår med stramme coronaregler og nedlukninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs