MediaWatch

Danske Biografer har fundet ny direktør

Brancheforeningen for danske biografer har stået uden direktør siden marts, da Lars Werge rykkede over til Dansk Erhverv. Tidligere direktør i Akademikernes A-kasse tager over.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Michael Valentin har overtaget direktørstolen i brancheorganisationen Danske Biografer, skriver Kulturmonitor.

Den nye direktør har en fortid som direktør i Akademikernes A-kasse og forretningsudviklingschef i Lett Advokatfirma og har i en årrække været bestyrelsesformand for Folkemødet på Bornholm.

”Bestyrelsen har valgt Michael Valentin som ny direktør for Danske Biografer, fordi han kommer med den helt ideelle baggrund. Han har drevet forretning i en politisk reguleret verden og kender derfor både til bundlinje og politik. Bestyrelsen vurderer, at han med sin erfaring og kulturelle interesse er den rette person til at bidrage med at skabe de bedst mulige rammebetingelser for biograferne i Danmark,” lyder det fra bestyrelsesformand Torben Villesen.

Den nye direktør tager over efter Lars Werge, tidligere formand i Dansk Journalistforbund, som i marts blev ansat som mediepolitisk chef for Dansk Erhverv. Han havde stået i spidsen for Danske Biografer siden februar 2020.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs