MediaWatch

Danskerne har i gennemsnit adgang til fire streamingtjenester

Seks tjenester dominerer det danske streamingmarked, viser nye tal fra Filminstituttet. Mens unge har adgang til fem forskellige tjenester i gennemsnit, har den ældste befolkningsgruppe adgang til 2,3.

Streamingtjenesterne vinder stigende indpas i folks hverdag, og i dag har danskerne på tværs af alder adgang til at se indhold fra i gennemsnit fire streamingtjenester. Det viser Det Danske Filminstituts (DFI) undersøgelse ”Vidste du”, som er baseret på ca. 2500 interviews foretaget af Yougov i marts 2022.

På tværs af alder er der dog store udsving i brugen af tjenester. Mens de 15-25-årige har adgang til fem forskellige streamingtjenester og dermed er den aldersgruppe, der har flest, har de 50-65-årige adgang til 3,8 i gennemsnit, og de 66+-årige har adgang til 2,3 i snit.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs