MediaWatch

Therese Philipsen: At stå frem har været en kærlighedsfest

Hun var nervøs for reaktionen i Danmark, da hun i en dokumentar berettede om seksuelle krænkelser på TV 2, men reaktionen har været god, fortæller hun.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Den tidligere TV 2-ansatte Therese Philipsen fortryder ikke sin medvirken i dokumentaren "Metoo: Sexisme bag skærmen", hvor hun fortalte om sine oplevelser med krænkelser på TV 2.

Til Finans fortæller hun, at hun har fået en masse positiv respons fra personer, der har set dokumentaren.

"Jeg har været supernervøs. Men det har været en ren kærlighedsfest for mig. Jeg har simpelthen fået så mange henvendelser fra folk, der siger tak for mit mod til at stille op," fortæller Therese Philipsen til Finans.

Therese Philipsen er en af hovedpersonerne i dokumentaren, hvor hun beretter om seksuelle krænkelser, hun blev udsat for af værter og chefer på den statsejede tv-station tilbage i begyndelsen af årtusindeskiftet.

Hun er i dag forfatter og bor i Florida i USA med sin familie.

11 kvinder beretter om sexistisk kultur på TV 2 i ny dokumentar

TV 2-direktør efter metoo-dokumentar: Vi har handlet for sent

Mere fra MediaWatch

Nyt medieforlig på plads med kulturbidrag og 100 mio. kr. til DR

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) er blevet enig med en kreds af seks partier om en ny medieaftale, som har været ventet siden 2019. Den indeholder bl.a. en udvidet public service-pulje, en ny børneradiokanal, flere millioner til ugeaviser og en afgift på seks pct. af streamingtjenesternes omsætning.

Rasmus Tantholdt vinder Publicistpris

Publicistprisen blev fredag uddelt, og vinderen blev TV 2-journalist Rasmus Tantholdt, der har sat nye journalistiske standarder for dækningen af krig i dansk tv, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs