MediaWatch

Talkaos giver stor usikkerhed om størrelsen på kommende streamingbidrag

Usikkerhed om streamingtjenesters omsætning gør det politiske beslutningsgrundlag tyndere, når der i medieforhandlingerne skal tages stilling til en mulig streamingafgift. "Alt omkring det her marked bliver målt i træskolængder," siger Wilke-chef om de forskelligartede opgørelser.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Opdateret kl. 15:11, så det fremgår, at det er Claus Bülow Christensen fra Copenhagen Future TV, der ud fra Wilkes undersøgelse har beregnet estimatet af streamingtjenesternes omsætning - ikke Wilke, som det først fremgik.

"Boom" og "eksplosion" er ord, som jævnligt bruges til at beskrive det voksende udbud af streamingtjenester, som med hver deres portefølje af orginialt indhold trækker seriesultne seere ind i abonnementsfolden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs