MediaWatch

Talkaos giver stor usikkerhed om størrelsen på kommende streamingbidrag

Usikkerhed om streamingtjenesters omsætning gør det politiske beslutningsgrundlag tyndere, når der i medieforhandlingerne skal tages stilling til en mulig streamingafgift. "Alt omkring det her marked bliver målt i træskolængder," siger Wilke-chef om de forskelligartede opgørelser.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Opdateret kl. 15:11, så det fremgår, at det er Claus Bülow Christensen fra Copenhagen Future TV, der ud fra Wilkes undersøgelse har beregnet estimatet af streamingtjenesternes omsætning - ikke Wilke, som det først fremgik.

"Boom" og "eksplosion" er ord, som jævnligt bruges til at beskrive det voksende udbud af streamingtjenester, som med hver deres portefølje af orginialt indhold trækker seriesultne seere ind i abonnementsfolden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs